Gr
Bg
En
Добре дошли в AICA
Счетоводството за бизнеса е фактор за успех или неуспех. Нека бъдем вашия успешен катализатор.

МИСИЯ

Нашата мисия е да предоставяме най-добрите високо качествени услуги на нашите клиенти , като спазваме законите и се съобразяваме със специфичните нужди на всеки клиент. Нашето мото е: Качество и лоялност!

ВИЗИЯ

Да помогнем на бизнеса да успее, като се съобрази със законите и постигне своите цели с наша подкрепа

СТОЙНОСТИ

Подкрепяйки нашите клиенти чрез етика, поверителност и обективност и представяйки ги по прозрачен модел на властите

нашите услуги с един поглед
защото счетоводството е повече от счетоводство

Счетоводно обслужване на фирми

Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД предоставя пълен набор от счетоводни услуги на своите клиенти.Ние гарантираме спазване на закона и пазим вашия бизнес от грешки.Нашият екип ще отговори бързо и компетентно на Вашите въпроси и ще помогне на бизнеса Ви да израсне.

Възстановяване на ДДС от ЕС

Всяка компания, регистрирана по ДДС в България и има направени разходи в чужбина, на които е начислен данък, може да подаде иск за възстановяването им. Проблем има само ако тази фирма е регистрирана като местно юридическо лице в съответната страна, от която иска да си възстанови ДДС. Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД предлага на своите клиенти възможност да стане Вашето упълномощено лице при представителствата на европейските данъчни структури и по този начин да спестите време и усилия.

Издаване на формуляр А1

Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД съдейства в изготвянето на формуляри тип А1. Чрез него се удостоверява, че дадено лице се осигурява съгласно законодателството на една държава в ЕС, въпреки, че то работи на териториите на друга. Благодарение на формуляр А1 ще имате възможност да избегнете проблемите, свързани с вашето осигуряване на територията на Европейския съюз. Ние ви предлагаме консултация и съдействие при изготвяне на нужните документи, както и да бъдем ваши представители през Националната агенция по приходите.

ТРЗ И ЛИЧЕН СЪСТАВ

Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД разполага с професионален екип от специалисти в сферата на администрирането на трудови-правните отношения между Вашата фирма и Вашия персонал .Те ще Ви помогнат да бъдете коректни с работниците и защитени от закона.Предлагаме Ви пълен пакет от услуги, свързани с изготвянето на трудови договори, заплати, осигуровки, болнични и всички други възможни промени.

РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМИ

Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД предлага на клиентите си регистрация на фирми, което става бързо и лесно. Необходимо е да ни предоставите: име на фирмата, адрес, данни за дейността, която ще осъществявате,размер на капитала и данни от личната Ви карта, или паспорт.

Продажба и наемане на недвижими имоти и коли

Счетоводна къща АИКА КОНСУЛТИНГ ЕООД ще Ви съдейства да наемете или закупите недвижим имот , да вземете кола под наем, да регистрирате кола в КАТ. Екипът ни работи с най-добрите брокери в района и ще Ви предложи най-добрите оферти.

Нашия екип

Величка Петрова Петрова-Котева

Управител и Главен счетоводител

Виолета Славчова Милчева

Специалист ТРЗ

Гергана Ангелова Котрулева

Оперативен счетоводител

Глория Лъчезарова Смилкова

Офис Мениджър

Искате ли да работите с нас?